Helgen!

Helgen va otroligt bra!
Hade grymt kul med Lajnus och Frida och alla andra som va hos Sara!:)
Jäkligt kul! märktes kanske eftersom jag va hemma typ 10 i 5 så;)  

Söndagen va ju värre, låg typ bara i sängen till klockan va 4-5 så jag mådde ju inge vidare, men det va de värt!:)
men skönt att bara slappna av en dag också!


Nu är helvetes-skolan på gång igen, och snart kommer det väl en maaassa prov som är helt oväntade-.-
jaja!

Gött att jag drar till stockholm i 2 dagar nästa vecka iaf:):)
Kommer bli kul som fan! Pepp!

Lite bilder och videoblogg kommer upp nästa vecka iaf!:)

vill klippa mig igen-.-                                                                                          



Puss<3/O

 


Helgen

Hej alla bloggare ! det var ett tag sen nu, ber om ursäkt för det !

Ska berätta lite om vad som kommer att hända den här helgen ! Idag så tog jag det mest lugnt efter att ha tagit sprutan mot svininfluensan känner mig seg !

Imorgon är det lördag och då ska vi fira sara som blir 18 !!! det kommer bli riktigt mysigt hoppas jag på iallafall !

Söndag kommer den största höjdpunkten, El Classico ! det är den mest underhållande matchen på hela säsongen (den slår Vm-finalen också ! ) El Classico är ett spanskt derby i fotboll mellan F.C. Barcelona och Real Madrid om inte alla visste det ! den här matchen ses av cirka 100000 människor på plats ! och många miljoner framför teven ! jag peppar redan nu ! Forza Barcelona !
                                                                           //L

Tröttast i världen!...

Hej! Uppdateringen från vår sida är ju absolut inte den bästa, men vi ska försöka skärpa oss!

Idag har jag iaf tränat fotboll för första gången på ett par månader, är så jävla trött, och har så jävla grymt ont i kroppen! kommer att va värre imorn skulle jag tro... 

juste, jag har skitit i att ta svininfluensa vaccinet, jag tror fan inte på den  jävla sjukdommen så mycket som det sägs, blir jag sjuk så blir jag..  de va samma galna hysteri över fågelinfluensan och galna ko sjukan så jag tror absolut att det är en grej media har blåst upp som vanligt.. 

Och idag hade jag Psykologiprov som jag tror att det gick VÄLDIGT bra på!  skrev 13 sidor på 11 frågor så det blev ganska mycket:) hoppas att jag har med allt och har rätt på det nu bara:)

idag har jag också pratat med Anneli för första gången på sjukt länge.. på msn iaf, har väl sagt hej och så, men hon är verkligen sjukt snäll:) 

ne nu vill jag ha ngt att dricka, töstig som ett as... 


Godnatt<3 /O 

....

Älskar kompisar som ser en som "sista utvägen" verkligen.

/O

Idiot !

Idag bestämde jag mig för att åka till Karlberg och kolla ifall jag kunde få praktisera på något annat ställe än Euromaint, för jag tycker man inte lär sig så mycket av elektronik om man sitter och skruvar i 4veckor ! Så jag sa det till han och då kommer det ett svar som jag blir helt galen och irriterad på !

Läraren : Först och främst så ska ni lära er hur det är att gå upp tidigt och hålla tider, det är bara ett plus om ni får hålla på med el.

Jag : jaha, men då kan jag ju lika gärna jobba på ica eller var fan som helst ! vad är det för inställning, vill ni inte att vi ska lära oss hur det är att installera el utanför skolan i hus och fabriker ?

Läraren : Först och främst är det för att ni ska hålla tider och sköta er.

Jag : jaha och det gör vi inte i skolan ? nej nu går jag och fixar en egen praktikplats! syns om 2veckor.

Vilket idiot eller hur ? fattar inte vad det är för inställning. damn vad förbannad jag blir, var väldigt nära på att stryka till han.
                           /L

Måndag ur en viss Oscars perspektiv:)

Dagen började piggt ändå och jag va uppe så pass tidigt som 20 i 7 faktiskt!
Drog i mig en kaffe och 2 äggmackor sen bar det av till skolan, fick skjuts av mamma;D
med mig hade jag en cymbal som var förpackad i papp för jag skulle lämna av den på bussgods på vägen hem och sen så hade jag med mig en virveltrumma!
Virveltrumman till mitt nya trumset!!! :D
hela dagen gick och jag kunde nästan inte tänka på ngt annat än att få sätta mig bakom mina trummor och få spela. Dagen flög förbi rättså fort med ett samhällsprov som jag tror gick ganska dåligt.
och sen så gick jag till tågstationen och lämnade cymbalen på bussgods och efter det vidare hemmåt. 

sen fick jag äntligen testa trummorna!:D och jag är så jävla glad, för dom låter ju underbart!:D 

drums!

ne nu vill jag ha gröt!:) känner att det börjar närma sig juletider! och det är så jävla skönt för det betyder..*trummvirvel*.. att det snart är lov! underbart!:)
Jag funderar på att beställa biljett till "eastpak" idag (eastpak Antidote tour= Anti-flag, Alexisonfire,  Four Year Strong och The Ghost of a Thousand) men känner även att jag inte har pengar till det och jag lyssnar inte så mycket på ngt utav banden så det känns ganska ovärt.

meeeeen. Vad ska ni göra imorn? jag själv har inte riktigt bestämt mig än:) hihi!

Ha det bäst /O

Lördag och Söndag.

Grym kväll igår ! Vi såg filmen 2012, den var bättre än vad jag hade förväntat mig ! den får 8/10 i betyg faktiskt. Det var så bra när filmen var slut och vi hade sett världens undergång så kommer vi ut i ett Karlstad där det verkligen spöregnar ! det var helt sjukt, såg knappt vägen när vi åkte hem och headbanga och sjöng till Lamb of God och Onedayhope. Vi var nog hemma i Åmål runt halv två efter att ha släppt av Viklund vid Berga skola. Då körde jag Saltberg till sin lägenhet och Vasquez till sitt lilla hem ;) Sen fick jag göra en kraftansträngning till att köra Andreas Melin till Steneby ! förstår fortfarande inte varför han skulle dit, man kan inte kalla det fest ens ! Så jag var nog hemma runt klockan tre, somnade direkt.

Nu till Söndagen. Blir nog att ta det lugnt, kanske drar till Bengtsfors för att hjälpa pappa lite med några saker annars blir det att sitta och bara va. // L


Musik..

Alltså! jag kan ju aldrig tänka mig att det finns någon där ute som hatar musik, jag har tänkt mycket på detta, varför gillar vi någon sorts musik? varför har vi olika smak? och vad gör att vi har en viss musiksmak?
det är en svår fråga, och vad är musik? jo det är ju en samling av toner, ljud, ackord, rytm, tempo, med mera... hur kan vi finna det behagligt för örat? varför finns det falska och rena toner, och hur kan man säga att det är falskt?:S visst det ska kanske låta på ett visst sätt tycker man, men varför tycker man det?
och varför kan olika människor spela olika instrument olika bra?
värt att fundera på!
om man är estet:)

/O

Abstinens?

Jag tror att jag blir galen... jag har inte haft mina trummor i huset på bara 12 timmar.. och jag bryter snart ihop, JAG VILL SPELA NUUU! så jag har fått sitta med gitarren, basen, och min egen röst för att roa mig...
det suger att inte kunna spela trummor när jag vill-.-

JAG HATAR DET!

Och nu är jag hungrig igen... fan också... maaaat!:)
jag blir bara hungrig på natten nu för tiden... sjukt störande.

och så har vi ingen god mat hemma....


ne! ska nog snart sova också Puss

/O

Presentation och klippning.

Ja då ska jag presentera mig också då. Ja vart ska man börja, Jag heter Linus Godtman är 18 år (student till sommaren )! Jag har tre syskon, Linda 17år, Leo 3år och Linn som är 7 veckor ! Jag bor 2mil utanför den underbara staden Åmål. Jag går sista året på El-linjen på Karlbergsgymnasiet. På fritiden är det musik och kompisar som gäller. Har en underbar vänskapskrets, skulle inte byta bort dom mot någonting i hela världen. Efter studenten blir det nog att jag pluggar vidare i Karlstad eller Göteborg, har inte bestämt mig ännu.

Nu till vad jag har gjort idag. Jag gick upp vid tio, tog det lugnt och käka frukost och tog en dusch. Efter det fick jag skjuts av min mormor in till stan för att jag skulle klippa mig. Sara du gjorde ett bra jobb, blev skitbra ! Efter det gick vi till ett cafè och tog en fika. Efter det gick vi runt i några affärer och kollade kläder, men efter det så var hon tvungen att jobba så då åkte jag hem och nu sitter jag här och bloggar ! jaja ni får ha en bra helg för det ska jag ha ! // L 

Presentation! bättre sent än aldrig!

Jag höll på att glömma!

vi måste ju presentera oss för våra läsare!

eller, jag presenterar mig just nu!:)

Linus! du får skriva ett inlägg med info om dig själv sen!

detta är jag!
Oscar ... dum i huvet-.-

Namn: oscar
Ålder: 17
Sysslar med: lite allt möjligt, spelar mycket musik, tränar fotboll och lite gym. ska snart gå med i en "lär-dig-att-laga-sushi-studiecirkel!" så det så!:)

Kommer från: Åmål
Inriktning på gymnasiet: Estet musik.
Favoritfärg: Grön
Favoritband: mycket blandat! allt från mötley crüe till underoath, allt från underoath till stevie wonder:)
Favoritämne i skolan: Musik och Kommunikation
Favorit Bakverk: Prinsess tårta
Favorit glass: Piggelin
favori... nej nu orkar jag inte mer. nu vet ni lite mer om mig!:) skicka en kommentar om du vill veta mer;)

är tvungen att lägga in en bild på min kära kollega också!^^
detta är linus!:D

Min otroligt fina kollega!(:

:) Pussen

/O


ASORA!

Har ju kommit på att jag måste reklamera lite för bandet jag spelar trummor i, ASORA!     vi har våran 3e spelning(med fullband) den 12e december på Huset! Be there!<3  /O

Postar en bild på bandet jag spelar i också!

Vi har spelning på Huset i Åmål den 12e december! Jag tycker verkligen att du ska vara där!

Checka Myspace! www.myspace.com/asoraband

/O  

Pluggis...

Känner att jag måste bli mer pluggis just för tillfället.
Jag läser aldrig på några läxor och nu börjar jag skita i att läsa på till prov.. visst, jag lär mig ganska fort.. men vafan om jag ändå kunde lära mig att börja plugga i tid.
Jag har en del prov som kommer upp nu under den närmaste tiden, så jag måste nog börja tänka på att plugga ordentligt på det mesta för allt är svårt nu typ...

Hmmm.... Körkort imorn, Samhäll på måndag, någonting på fredag, typ svenska prov tror jag. psykologi prov på torsdag veckan efter, sen ligger jag efter i engelska, som det även där ska vara ett prov snart i, matteprov kommer väl också snart igen. och bokrecension om 2 veckor i svenska. ...
Jag älskar skolan...

Inte så farligt ändå... Men jag är inte speciellt engagerad så detta blir skitmycket för mig...

Livet leker ju inte direkt jättemycket nu heller! Men jaja! Det ordnar väl sig!
Jag saknar min kära kollega också, vad gör du imorn?

Pussis!
/O

Snö och Halsont.

Idag snöar det ! hur positivt är inte det ? Julen är en höjdpunkt på året med massor av mat, presenter och kärlek ! Allt känns så bra då när man sitter framför teven och kollar på Kalle Anka och har hela släkten runt sig. Jag önskar mig inte så jättemycket denna julen, det enda jag önskar mig är pengar så att jag kan åka till Usa i Juli eller Augusti och träffa några släktingar, ska bli kul !. Nu åter till julen ! vad kan man göra på julen ? ja, det finns massor att göra som att åka skidor, pulka, snöbollskrig och en massa annat roligt : ) jag hoppas den här vintern blir lika rolig som den förra eller vad säger du bloggkollega ? ; )

Nu till något mindre positivt, jag tror att jag börjar bli sjuk, inte bra ! Gick hem ifrån praktiken idag med halsont och mådde allmänt dåligt ! hoppas att det släpper tills imorn bara ! // L 

Kaffe!

Helt sjukt! Jag klarar mig inte en dag utan kaffe nu för tiden. Från 1an har jag och Albin byggt upp ett stadigt kaffeberoende märker jag, och ibland är det förjävligt! Får man inte kaffe på morgonen så är man typ död resten utav dagen. 
Kaffe 10kr, ingen påtår? NEJ! fyfan vad ovärt! jag känner att man borde börja få billigare kaffe snart, när man köper typ 2+ koppar om dagen. Jag ska börja göra som Daniel, ha med mig termos i skåpet! fan vad värt det kommer bli!

Caféet på skolan 0-1 Oscar

//O

Videos på youtube och kaffe på lektion

Alltså, jag kollade igenom några videos från när Asora (Kristoffer, andreas Oscar och Jag(oscar)) spelade på huset. och jag måste säga att jag är JÄTTE besviken, jag tyckte att det gick helt okej, när jag kollar på videorna så är det inte alls okej, jag blir verkligen jätteledsen , men nu måste vi verkligen repa som fan till nästa spelning!

12e December på Huset! Då är det "Lusserocken!" Boka in det redan nu!
Ni kan festa senare på kvällen ni som ska det!  kom och heja!!

Jo, juste! en sak som jag stör mig lite på är att man inte får ta med sig kaffe eller dricka in på lektionen!
Men man får ha med sig vatten i en vattenflaska?:S det känns ju jättekonstigt?
Är det förpackningen som är skillnaden, eller är det fel att dricka ngt annat än vatten?
Så om jag skulle hälla Fanta i en vattenflaska, så skulle jag kunna dricka den på lektionstid, men inte om jag har fanta i sin egen burk/flaska. För då är det emot "reglerna". Mycket underligt tycker jag..

//O


Frida Sandberg och Helgen.

Igår lovade jag min underbara vän Frida Sandberg att hon skulle få en sida på våran blogg så här kommer den. Frida ja vad ska man säga, Vet inte hur länge jag känt dig nu men det har blivit många ljusa stunder med dig och ingen mörk stund, det är väldigt positivt och jag hoppas att det fortsätter livet ut. Vi har samma humor, älskar att skojbråka med varandra, vi är som katt och hund ibland haha. Men hur som helst så har du fått din sida är på våran blogg och det är bra ! hoppas att många fler vill ha en egen liten anteckning på våran blogg ! vi ses till helgen säkert ! du får en liten bild här också ! 

Nu ska jag även komma med lite nyheter inför helgen. På fredag blir det klippning ska bli skönt som bara tusan ! Det blir förmodligen även att dra till Karlstad samma dag för att gå på bio med Herr Vasquez. Filmen som vi ska se heter 2012 och handlar om Mayanaindianerna som tror att världens undergång kommer att vara 2012 eftersom dom för flera tusen år sen gjorde en kalender och den slutar 2012. Om någon vill med så slå en pling ! På lördag vet jag inte riktigt än, men man kan ju alltid hoppas på lite mys med öl och god mat med min kompanjon eller vad sägs ? Även här är det bara att slå en pling så ska vi nog ordna något.  // L


Terminsuppspel och underbara lekar!

Idag va en bra dag!

jag tycker faktiskt det!:)
vi hade terminsuppspel i Estet och det gick... ja sådär kan man väl säga! men kul som fasen var det, och sedan på toppen av det så hade vi den underbara lektionen Musik och kommunikation! troligtvis världens roligaste lektion!:)
Var även en sväng på gymmet idag och det kommer att kännas imorn kan jag lova-.-
jo! vad händer imorn? ingen som vet? inte ens jag vet-.-  kanske blir pizza, med louise kanske?
Och vad helgen har att bjuda på återstår att se. Jag hoppas verkligen att min kära bloggkollega har tid med mig!
Jag vill öla har jag kommit fram till, förhoppningsvis blir det så också!

Peaceout! /O

Vem vet

Andra dagen på bloggen nu även andra arbetsdagen avklarad känns fruktansvärt skönt !
Det märks på mina händer att jag inte är van vid sådant grovarbete som görs på Euromaint, Ett sår på ett pekfinger, ser nästan benet ! Resten av fingrarna är ömma. Idag blir det en ganska lugn dag skulle, jag gissa på.
Nyduschad är jag också, så nu väntar jag på mat, mums. Längtar till helgen nu ! på fredag blir det jobb, sen en liten fika med therese tror jag och efter det får man ta och klippa sig lite ! vem vet sedan vad kvällen erbjuder ! på lördagen vet jag inte vad jag ska göra, kanske blir att ta en biltur till min kära bloggkollega ! men som sagt vem vet. //L

Linus kanske inte har ngt- :)

Linus kanske inte har ngt att berätta men det har jag :)

Jag måste säga att jag varit otroligt duktig idag:)
Jag har städat hela nedervåningen typ medans jag lyssnade på "the king of pop".
inga missöden! förutom att jag tappade ut en hel hink vatten när jag skurade.
typ 3 jävla liter vatten!

det blir ganska mycket när det hamnar utanför hinken-.-

menmen! såkan det va!:)

Pappa fyllde år igår också, men han va i danmark så han fick sin present idag!
En flaska Kokoslikör fick han av mig!:) super glad blev han!^^

Mutti!
//O


Hej bloggsverige !

Ja då har man börjat med sånt här också ! jag och min gode vän Oscar kom på att vi skulle börja blogga ! det ska vi se hur det kommer gå, misstänker att det är nere om ca 2veckor eller något ! har inte så mycket att skriva idag eftersom den är nystartad, men imorgon kommer det fräsha nyheter från den lilla underbara staden Åmål ! peace

Nya bloggen va!

Hejsan alla sköna bloggare och annat folk:)
idag startade jag och linus en blogg:)

hoho!:) så kan det vara!^^ Puss

/Oscar

RSS 2.0